Facebook

Om Classic Garage

Velkommen til!

Jeg hedder Troels og jeg har en af Danmarks måske hyggeligste garager. Her handler det om biler og motorcykler, der hver og én fortæller en historie. Jeg har professionelt solgt biler siden 2013, men længe før startede passionen.

Jeg startede Classic Garage i januar 2023, hvor jeg solgte biler fra vores private nedlagte landejendom, beliggende ca. 15 min fra Randers. Her i 2024 er jeg flyttet i større lokaler, beliggende i Allingåbro: Industriparken nr. 16 – og jeg håber du vil kigge forbi 😊

Jeg lover dig, at jeg vil gøre mit bedste, for at give dig en god og tryg handel – så du har lyst til at komme tilbage igen. Jeg bruger nok lidt mere tid end gennemsnittet på at sætte køretøjerne til salg – en grundig gennemgang, historiske data, en god beskrivelse, gode billeder samt video og en reel salgspris, mener jeg er vejen til tilfredse kunder og gode handler.

Salg og køb på tværs af platforme

Jeg arbejder på flere platforme og i flere lande, men det du ser her på hjemmesiden, er alt jeg har stående til salg – noget kan naturligvis være “på vej ind” og ikke kommet på hjemmesiden endnu.

Har du noget du drømmer om, så hjælper jeg gerne med at skaffe køretøjet i ind- og udland, og har du noget der skal sælges, vil jeg også gerne bistå med eventuelt “salg for kunde” (kommission) eller direkte køb og selv sælge herefter.

Tøv ikke med at tage kontakt til mig, enten direkte via telefon/mail eller via “book en aftale” kontaktformular her på siden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!